Frityrbrann
Ikke utsett noen av dine ansatte for fare ved å kreve eller forvente av dem, at de benytter håndholdt brannslukkeutstyr!
Ikke la frityrbrann ødelegge din forretningsvirksomhet!!
Ikke utsett noen av dine ansatte for fare ved å kreve eller forvente av dem, at de benytter håndholdt brannslukkeutstyr!
For restauranter og storkjøkken, som har frityr over 8 liter, er det krav om slukkesystem!
Ansul R 102 brannslukkeanlegg for kjøkken, sprøyter Ansul R 102 slukkeveske med lav pH verdi på fettbrannen. En spesiell kjemisk reaksjon(kalt saponification eller såpedannelse) danner et tykt skumlag over det som skal beskyttes. Dette hindrer umiddelbart oksygentilførselen til flammene som slukkes innen 30 sekunder.
Menneskene og omgivelsene beskyttes og skadene minimaliseres. En ekstra fordel er at kjøkkenet kan tas i bruk umiddelbart etter slukking.
Systemet er selvaktiverende og derfor trenger ikke dine ansatte utsettes for fare.
Se video av hvordan Ansult R102 virker
Les mer om Ansul her
Din sikkerhet er vårt felles ansvar
Ta kontakt for mer informasjon, bedriftstilpassede kurs og priser på telefon 91 58 99 45 eller send e-post til brannogsikkerhetstjenesten@gmail.com